Welkom

Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Kernteam terecht met vragen over heel veel onderwerpen. Ook bieden we een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft.

Zoals bijvoorbeeld over opvoeden, wonen, contacten opbouwen, vrijetijdsbesteding, zorgen voor een naaste, geldzaken en vrijwilligerswerk. Het Sociaal Kernteam is er voor iedereen die een steuntje nodig heeft bij het organiseren van een oplossing. We denken mee en weten wat er te vinden is in onze dorpen.

Het Sociaal Kernteam probeert regelmatig aanwezig te zijn bij activiteiten in de dorpen. Treft u ons daar niet , bezoek, bel of mail ons dan. Als u wilt komen we bij u thuis.

 Lees verder....

 

 


Met ingang van 12 februari en 28 mei zijn er enkele spreekuren vervallen.

Kijk voor meer informatie op de pagina van het dorp van uw keuze of in de agenda voor meer informatie.

Belangrijke wijziging m.b.t. het inloopspreekuur in Elst:

per 14 augustus 2018 wijzigt de tijd van het inloopspreekuur in Triade te

Elst naar: 10.30-11.30 uur

 

 


 

 

 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Advocatenspreekuur: voor iedereen met een juridische vraag

Heeft u een juridische vraag of probleem? Dan bent u van harte welkom bij het gratisadvocatenspreekuur in Triade in Elst. Dit spreekuur wordt in samenwerking met ‘Rechtsbijstand op locatie’ en het Sociaal Kernteam Overbetuwe mogelijk gemaakt. Het advocatenspreekuur is voor iedereen uit de gemeente Overbetuwe toegankelijk. Een afspraak maken is niet nodig.

We starten op donderdag 23 augustus van 17.30 tot 19.00 uur. Daarna houden we ons spreekuur om de week (de even weken) van 17.30 tot 19.00 uur.  

Graag zien we u bij Triade, Prins Hendrikstraat 5A Els in de ruimte van het Sociaal Kernteam.

Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail: info@rechtsbijstandoplocatie.nl.

 Tip: We kunnen u het beste van dienst zijn wanneer u de eventuele stukken die betrekking hebben op uw kwestie, vraag of probleem meeneemt.

 

 

Medewerkers van het Sociaal Kernteam lopen de avondvierdaags in Elst samen met bewoners van Tertzio.