Over uw dorp

 • Bekendmakingen automatisch ontvangen

  Wilt u direct op de hoogte zijn van besluiten die invloed hebben op uw omgeving, zoals vergunningen, bestemmingsplannen en plaatselijke regelgeving? Meld u dan aan voor de service 'Berichten over uw buurt’. Dit is een service van de overheid, waarmee u rechtstreeks via de mail steeds de meest recente berichten krijgt over de ontwikkelingen in uw buurt of wijk.

 • Melding over de omgeving

  Wij doen ons best om uw omgeving schoon, mooi en veilig te houden. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Dus ligt er bijvoorbeeld een stoeptegel los? Ziet u zwerfafval? Of een gevaarlijke tak in een boom? Meld het dan! Ook als u ergens overlast van heeft, kunt u dat aan ons melden. Wij pakken uw melding dan zo snel mogelijk op.

 • Contactgegevens bewonersorganisaties

  De gemeente kent momenteel de volgende bewonersorganisaties. De functie(s) die zij vervullen, bepalen ze zelf en verschillen per dorp of wijk.

 • OnsOverbetuwe.nl

  Meer dingen zelf doen, mét elkaar. Bezoek het online-dorpsplein www.OnsOverbetuwe.nl en kijk rustig rond. Maak een profiel aan en doe ook mee. Iedereen kan iets op deze website plaatsen, bijvoorbeeld activiteiten, vraag en aanbod van hulp, foto’s en filmpjes, verhalen en nieuwtjes.

 • Overbetuwe Doet / initiatieven

  Op de website OverbetuweDoet.nl vindt u inwonersinitiatieven uit uw dorp. Selecteer welke initiatief u wilt zien (bijvoorbeeld binnenkort, al uitgevoerd of nog sparend), in welk(e) dorp(en) en/of met welk thema. Bij elk initiatief kunt u via ‘een vraag stellen’ direct contact opnemen met de initiatiefnemer.