• Advies en inkoopactie hybride warmtepomp

21 november 2022

Onlangs is de advies- en inkoopactie hybride warmtepomp in onze gemeente van start gegaan. Tijdens de online informatieavond op 10 november werden woningeigenaren geïnformeerd over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam verwarmen en deelname aan de actie.

• Column Chantal Teunissen: Sinterklaasdankbaarheid

16 november 2022

Hoeveel nachtjes nog? Komt het wel weer goed met Sinterklaas in het Sinterklaasjournaal? Komt hij ook bij ons langs en zou hij dan iets in mijn schoen stoppen? Met een 5- en een 7-jarige in huis vormen deze onderwerpen het gesprek van de dag. Waarschijnlijk is dat hetzelfde in veel andere huishoudens. Wat een geluk! Lekker ’s avonds op de bank, gezellig bij elkaar en dan maar genieten van die spanning en verwachting op de gezichtjes van de kinderen. Dat dit de thema’s in ons huis zijn, maakt mij zeer dankbaar.

• Oekraïne helpen vanuit Overbetuwe

25 november 2022

Veel Oekraïners ontvluchten hun land en reizen onder meer naar West-Europa, om hier een veilig onderdak te vinden. De gemeente Overbetuwe wil hen niet in de kou laten staan.

• meer nieuws.....

Lees hier eerdere nieuwsberichten