• Informatie over coronamaatregelen

Informatie over de gemeentelijke dienstverlening naar aanleiding van de coronamaatregelen. Onder andere aangepaste bereikbaarheid van de gemeente en informatie voor ondernemers. Kijk voor de actuele richtlijnen op www.rijksoverheid.nl/coronavirus

• Cadeaubonnenactie energiebesparende producten groot succes!

22 november 2021

Op woensdag 10 november ging onze cadeaubonnenactie voor gratis energiebesparende producten van start. De belangstelling voor de actie overtrof ruimschoots onze verwachtingen: binnen enkele dagen waren alle cadeaubonnen voor woningeigenaren al uitgedeeld. Voor huurders zijn nog wel bonnen beschikbaar, maar wees er snel bij, want ook bij deze bonnen geldt: op = op.

• Vraag nu aan: gratis cadeaubon van 90 euro voor energiebesparende maatregelen

22 november 2021

Steeds meer bewoners gaan aan de slag met energie besparen. In een energiezuinig huis woont u prettiger en heeft u een lagere energierekening. Daarnaast is energie besparen goed voor het milieu. Doet u ook mee?

• meer nieuws.....

Lees hier eerdere nieuwsberichten