Cadeaubonnenactie energiebesparende producten groot succes!

Op woensdag 10 november ging onze cadeaubonnenactie voor gratis energiebesparende producten van start. De belangstelling voor de actie overtrof ruimschoots onze verwachtingen: binnen enkele dagen waren alle cadeaubonnen voor woningeigenaren al uitgedeeld. Voor huurders zijn nog wel bonnen beschikbaar, maar wees er snel bij, want ook bij deze bonnen geldt: op = op.

Meer mooie bespaaracties

We zijn blij te merken dat de bewoners van Overbetuwe graag energie besparen. We gaan daarom met veel energie door met de volgende actie: een gratis webinar over woningisolatie. Deze online informatiebijeenkomst organiseren wij ook weer met het Regionaal Energieloket. Kijk elders op de gemeentepagina hoe u hieraan kunt meedoen.
En noteer ook meteen de andere gratis webinars in uw agenda. Zo komt u de komende tijd van alles te weten over isoleren, zonnepanelen, hybride warmtepompen én krijgt u energiebesparende tips voor thuis. Bovendien kunt u gebruikmaken van de collectieve inkoopkortingen bij speciaal geselecteerde lokale aanbieders. Doet u mee? Graag tot ziens bij de webinars!

Vragen?

Hebt u vragen? Kijk op www.regionaalenergieloket.nl/overbetuwe  U kunt ook mailen met vragen@regionaalenergieloket.nl, of bellen met 088 525 4110