Voordelig en goed uw woning isoleren - en gratis webinars

De beste energiebesparing is onnodig energieverbruik voorkomen. Je woning*) goed isoleren helpt perfect
daarbij. Dat kan tot honderden euro’s per jaar schelen op de energierekening. Daarom bieden we u gratis
ondersteuning met deze vrijblijvende isolatieactie voor uw spouwmuur, glas, vloer en bodem.

Het Regionaal Energieloket heeft op ons verzoek twee ervaren lokale isolatiebedrijven uitgekozen. Door gezamenlijke inkoop kunnen deze isolatiebedrijven slimmer plannen en uitvoeren en krijgt u een scherpe prijs, waarborg op kwaliteit en maatwerk. Daarnaast verzorgen ze met het Regionaal Energieloket een gratis webinar over isolatie.

Webinar

QRcode isolatieactie_250De online bijeenkomst over woningisolatie is op donderdag 16 december van 19.30 tot 21.00 uur. U hoort dan alles over deze isolatieactie, subsidies en leningen en handige tips voor woningisolatie. Gratis deelnemen? Meld u aan via regionaalenergieloket.nl/acties of klik op de QR-code hiernaast.

Isolatieactie

Kunt of wilt u niet meedoen met het webinar, maar wel gebruikmaken van de isolatieactie? Dat kan! Meld u aan vóór 27 januari om gebruik te maken van dit aanbod via regionaalenergieloket.nl/acties.

Hoe werkt deze vrijblijvende isolatieactie?

1. Inschrijven: tot en met 27 januari 2022 via regionaalenergieloket.nl/acties.
2. Woningopname: de installateur bekijkt of uw woning geschikt is.
3. Persoonlijke offerte: u ontvangt een persoonlijke en vrijblijvende offerte.
4. Installatie: gefeliciteerd! U kunt nu genieten van een warme woning.

Andere informatiebijeenkomsten voor huurders en kopers

Voor huurders: op woensdag 19 januari 2022 webinar over energie besparen. Voor woningeigenaren: donderdag 10 februari 2022 webinar over advies en collectieve inkoop van zonnepanelen en op woensdag 20 april 2022 webinar over hybride warmtepompen.

Graag tot ziens bij de webinars!

Vragen?

Hebt u vragen? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl.
Of bel naar telefoonnummer 088 525 4110.

*) Let op: woont u in een monumentaal pand of beschermd stadsgezicht en wilt u meedoen met deze actie?
Neem dan contact op met de gemeente via omgevingsloket.nl of bel via telefoonnummer 14 0481.

ILLU bij Voordelig en goed uw woning isoleren