Ouderavonden

We organiseren in samenwerking met verschillende partijen gratis ouderavonden voor ouders/verzorgers van peuters (0-4 jaar), schoolkinderen (4-12 jaar) en pubers (middelbare school leeftijd). De avonden worden soms digitaal en soms op locatie georganiseerd. Als er ouderavonden georganiseerd worden, kunt u hier informatie vinden.

Online theateravond over communiceren met je puber op 8 december

U bent op woensdag 8 december van 19.15 - 21.15 uur van harte welkom bij de gratis online theateravond voor ouders/verzorgers van pubers. 

Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende kind als je kind zich niet aan de regels houdt, een grote mond heeft of alleen met zichzelf bezig is? Het is niet altijd eenvoudig het gesprek aan te gaan met een eigenzinnige puber, maar het kan wel! Maar hoe? Pro Persona Connect en IrisZorg organiseren op donderdag 8 december 2022 van 19.15 tot 21.15 uur de online theateravond 'In gesprek'. Het acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor. Dit doen zij aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. Bekijk wat verschillende opvoedstijlen doen met het gedrag van pubers. En oefen zelf moeilijke gesprekken met acteurs die niet van echte pubers te onderscheiden zijn. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante voorstelling gericht op effectieve communicatie tussen ouders en hun pubers.
*Deelname is gratis. Tijdens de voorstelling kun je anoniem deelnemen.

Aanmelden

Heeft u interesse, meld u dan nu aan.  Graag voor 5 december. Iedereen is van harte welkom. Ook als uw puber nog in groep 8 zit. 

Kletsochtenden voor ouders met kinderen 0-4 jaar (Zetten)

Woon je in Zetten en lijkt het jou gezellig om af en toe met andere ouders te kletsen? Ben je benieuwd hoe anderen hun kind opvoeden? Kom dan samen met je kind (0-4 jaar) naar de Kletsochtend in Ontmoetingscentrum De Loohof aan de Stationsstraat 1 in Zetten. Aanmelden is niet nodig, maar wel handig. Voor de koffie/thee betaal je - als je kan - een vrijwillige bijdrage. De kletsochtenden zijn op woensdag van 9:00 - 11:00 uur op 16 november, 21 december, 18 januari en 15 februari.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Dorette van Lieshout, coördinator Forte Thuis van Forte Welzijn dorette.van.lieshout@fortewelzijn.nl, 06-82 64 85 

Terugkijken

Bekijk en beluister de ouderavond over depressie.

Vragen

Heeft u nog vragen over één van de ouderavonden? Stuur ons een e-mail.