Corona

Begrijpelijke taal over Corona

Vind je al die informatie over Corona te veel en raak je het overzicht kwijt? De belangrijkste informatie wordt op de website Steffie helpt je verder eenvoudig uitgelegd. Steffie legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. 

Informatie Corona virus in andere taal

Kent u iemand die moeite heeft met de Nederlandse taal? Kijk dan eens op www.pharos.nl/coronavirus en geef deze informatie aan hen door. Het is in het Arabisch, Chinees, Engels, Farsi, Pools, Somalisch, Tigrinya en Turks.

Op de website van de Rijksoverheid vindt u de informatie ook in het Engels, Spaans, Pools, Turks, Arabisch, Surinaams en Papiamento.

Hulp nodig of bieden?

Mag u het huis niet uit en heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld boodschappen doen of de hond uitlaten? Of staat u graag klaar om een buurtgenoot een helpende hand te bieden? U kunt bij ons overbetuwe om hulp vragen of aanbieden.

Huiselijk geweld of kindermishandeling

Wat als het in huis gevaarlijker is dan buiten? Quarantaine beschermt niet tegen huiselijk geweld.
Ben je getuige van huiselijk geweld of kindermishandeling?

BEL GRATIS naar 0800-2000. Dat kan ook anoniem.

Of bekijk onze website voor meer informatie www.veiligthuisgm.nl

Bel 0800 2000 als je hulp nodig hebt of iets vermoed

Bel 112 bij noodgevallen

Informatie over het Corona virus

Op deze pagina van de gemeente vindt u belangrijke berichten over het coronavirus. De komende tijd wordt deze pagina aangevuld met informatie. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Cookie-instellingen